Warm Medicine

DhR. Yibing Sun

 

DHR Yibing Sun, specialis in warme kruiden en accupunctuur.

Het boek Warm Medicine dat dokter Sun geschreven heeft, kostte hem 5 jaar studie, onderzoek en ervaring. Uiteindelijk kwam hij met zeer verbijsterende resultaten en schreef naar aanleiding van zijn bevindingen dit boek. Het boek introduceert een nieuwe medicijnen-theorie en zet uiteen wat Warme Medicine inhoudt. Ook maakt het een vergelijking met de Westerse en Traditionele Chinese Medicijnen. Daanaast beschrijft het een nieuwe levensstijl, met bijvoorbeeld het advies dat mensen beter altijd warm kunnen eten en drinken. Ook adviseert hij meer natuurlijke producten zonder chemische stoffen in te nemen. Dit boek is de basis van een nieuwe theorie en behandeling. Vanaf dit boek zal Warm Medicine verder uitbloeien en zich verspreiden, zodat alle mensen over de gehele wereld baat kunnen hebben bij deze natuurlijke en duurzame geneeswijze.

Dr. Sun heeft ook een online-praktijk www.warmherbs.com. Als u niet naar de praktijk wilt kunt u ook via de webshop bestellen. Dit is bijna dezelfde behandeling. Omdat een warme behandeling eenvoudiger is en natuurlijk. Het geeft een superresultaat. Deze warme behandeling wordt populair in de toekomst

 

Warm Medicine bevat het al de informatie over warme kruiden medicijnen die u nodig heeft om een gezond en gebalanceerd lichaam te behouden.